Inschrijven

Hoe kunt u zich inschrijven voor een cursus?

U dient zich allereerst te registreren als bezoeker. Dat kan met behulp van het formulier in de linker menubalk.

U wordt gevraagd om een uw naam, uw emailadres, een (unieke) gebruikersnaam en een wachtwoord. Na voltooiïng van uw aanvraag ontvangt u een bevestigingsemail waarmee u gevraagd wordt uw registratie af te ronden.

Vervolgens kunt u met behulp van hetzelfde formulier (links) inloggen. Als u nu een cursus aanklikt vindt u een knop waarmee u zich online kunt inschrijven voor de betreffende cursus.

Indien u moeite ondervindt bij het registreren of inschrijven kunt u contact opnemen met ons kantoor. Zie hiervoor Adressen en openingstijden of stuur een email


Bij inschrijven

U ontvangt een voorlopige inschrijfbevestiging per e-mail. Na ontvangst en controle door een van onze medewerkers ontvangt u een definitieve inschrijfbevestiging.


Vakanties

Tijdens de vakanties en feestdagen vinden er geen lessen plaats!

Voorjaarsvakantie maandag 26  t/m vrijdag 2 maart 2018
Tweede Paasdag  maandag 2 april 2018
Meivakantie maandag 23 april t/m vrijdag 4 mei 2018
Hemelvaartsdag donderdag 10 mei 2018
Tweede Pinksterdag maandag 21 mei 2018
Zomervakantie  maandag 16 juli t/m  vrijdag 24 augustus 2018


Betalingswijze

Het cursusgeld dient vóór aanvang van de cursus betaald te zijn. U ontvangt géén acceptgiro of rekening. Betaling van het cursusgeld kan door:

  • Het totale cursusbedrag over te maken op nummer NL29 INGB 0003 6143 00 t.n.v Volksuniversiteit Zoetermeer. Vergeet niet de naam en het cursusnummer van de activiteit op de overschrijving te vermelden.
  • Contant op het kantoor van de Volksuniversiteit Zoetermeer.