Neuro Linguistisch Programmeren vervolg

Deze cursus is alleen bedoeld voor diegene die de basiscursus NLP al eerder gevolgd hebben bij de Volksuniversiteit.

NLP, voluit Neuro Linguïstisch Programmeren, geeft inzicht in bewuste en onbewuste processen die je gedrag en je resultaten beïnvloeden.
Je gaat in op de vraag hoe het komt dat sommige mensen met dezelfde inspanning meer bereiken dan anderen.
Ook hebben we het over mensen die regelmatig tegen zichzelf of anderen zeggen: "Dat kan ik toch niet" of "Ik ben nu eenmaal zo".
Kortom, welke beperkende overtuigingen zitten ons zo nu en dan in de weg? Bewustwording van deze processen is het begin van verandering.
NLP is minder een theorie en is meer een antwoord op "Hoe doe ik de dingen die ik doe?" en "Waarom doe ik de dingen die ik doe?".
Want hoe kan je goed communiceren met een ander als je niet weet hoe je zelf communiceert. De resultaten van NLP zullen je verrassen. Je gaat anders denken, en doen en irritaties en negatieve emoties nemen af en er komt succes, rust en balans voor in de plaats. Dat wil toch iedereen?

‘Als je doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg'.

Over de docent:

Mijn naam is Ria Hulskamp.

Ik ben geboren in 1957 in het Westland als middelste dochter van een fabrieksarbeider en huisvrouw. Het was voor mij dan ook niet vanzelfsprekend dat ik mij verder zou ontwikkelen.
Echter de ‘rode draad' in mijn leven is mezelf ontwikkelen. Ontwikkelen is leuk en nuttig vooral als je het kan toepassen in je dagelijkse werk en leven. Als je het geleerde niet kunt toepassen in je dagelijkse leven en werk, dan gaat de lol van nieuwe dingen leren er snel vanaf.

Mijn ontwikkelingsreis ging onder meer langs HBO personeel & Arbeid, Organisatiepsychologie, diverse Leiderschaps -, en Coachopleidingen waaronder NLP Practioner en NLP Master, Systemisch Werken, en Meesterlijk Trainen.
Mijn werkervaringsreis begon als verzorgende, HR adviseur, HR coördinator en nu (team) coach.

Ik heb ontdekt dat ik heel veel energie haal om met mensen te werken die zich willen ontwikkelen en zichzelf ‘herontdekken'. Ik vind het dan ook leuk om jou te ontmoeten en samen ‘op reis' te gaan. Ik doe dit met veel enthousiasme op een inspirerende en oplossingsgericht wijze.

Steeds meer mensen zijn zich bewust dat je resultaten voor een groot deel worden bepaald door communicatie. Je communiceert met een doel. Bereik je dat dan ook? En waarom lukt het de ene keer beter dan in een andere situatie? Hoe komt het dat je met de een makkelijker communiceert dan met de ander?
Het is boeiend om met die processen te spelen, thuis en op je werk. Zou het anders, effectiever en succesvoller kunnen?

Geregistreerde bezoekers kunnen zich online inschrijven. inloggenregistreren

Cursusavond ( NLP)
docentMevrouw R. Hulskamp
locatiehet Stedelijk College, Van Doornenplantsoen 1, ingang naast het ID-college
datawekelijks van 09-01-18 t/m 13-02-18
tijd19:30 tot 21:30
aantal lessen6
leskosten149,00
referentiecode02.18.003